Achiziții de aparatură modernă

Continuă planul de achiziții de aparatură modernă pentru Spitalul „Sfântul Ștefan” Rovinari. Proiectul este finanțat din fonduri europene nerambursabile, în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare. Obiectivul general îl constituie consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare și asigurării tratamentului pacienților cu infecție COVID-19, în scopul asigurării unui răspuns în timp util si eficient, prin dotarea Spitalului „Sfântul Ștefan” Rovinari cu echipamente si aparatură medicală.

În cadrul proiectului, Spitalul ,,Sfântul Ștefan,, Rovinari beneficiază de aparatură medicală nouă, extrem de performantă, constând în: lămpi pentru sălile de operații, defibrilatoare automate, ecografe, truse de prim ajutor profesionale, aspiratoare chirurgicale, ventilatoare de terapie intensivă, line video-cistoscopie, linie endoscopie bronșică, plus multe alte echipamante de înaltă performanță care urmează să fie livrate în perioada imediat următoare.

Ne recomandă experienţa îndelungată a specilaiştilor, medici bine pregătiţi şi dornici de afirmare dar şi aparatură modernă şi performantă.

Vă punem la dispoziţie servicii medicale de înaltă calitate, graţie echipei de medici specilalişti şi a aparaturii performante de care dispunem.