BUCURIA REUȘITEI

Suntem bucuroşi că în acest moment, în cadrul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari, avem un kinetoterapeut format în metoda THERATOGS, respectiv kinetoterapeuta Ramona Ularu, cu o experienţă în acest domeniu de peste 10 ani, având dorinţa de a ajuta în continuare cât mai multi pacienţi.

Cuvintele descriptive kinetoterapeutului nostru sunt ambiţia şi profesionalismul, drept pentru care este oricând pregatită să facă faţă celor mai mari provocări.

THERATOGS este un costum ortopedic pentru corp, care oferă persoanelor cu deficienţe senzorio-motorii o modalitate de poziţionare şi mişcare extrem de eficientă, utilizându-se pentru îmbunatăţirea alinierii şi stabilităţii posturale, a ablităţii şi preciziei de mişcare cât şi a stabilităţii articulaţiilor.

Terapeutul format în această metodă este acreditat internaţional să recomande şi să personalizeze orteza THERATOGS pentru pacienţii copii sau adulţi, detinând cunoştinţele necesare pentru a personaliza un program de excerciţii zilnice.

În România sunt 8 terapeuţi, iar la nivelul judeţului Gorj au fost formaţi şi instruiţi de către echipa de ortezişti de la SureStep DogruAdimlar Turcia, doar 3 terapeuţi THERATOGS.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!